Fonden for Socialt Ansvar

Fonden for Socialt Ansvar

Vores sted

Som udgangspunkt foregår dialogmødet, undervisningen eller læringsforløbet ude på skolerne. Der kan også tilbydes af afholde undervisningen i Fondens mødelokaler på Bygmestervej 10, 2400 København N. 

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Fonden for Socialt Ansvars vision er at være Danmarks største tryghedsskabende og kriminalitetsforebyggende indsats. Vi vil medvirke til øget livsglæde, trivsel og integration for børn og unge.

Vi har mere end 12 års erfaring med at skabe større forståelse, opbygge tillid og bedre samarbejde mellem fagpersoner, elever og forældre.

Vi har fem forskellige indsatsområder og flere målgrupper. 

De fem indsatsområder er social bæredygtighed, trygt ungdomsliv, bedre integration, aktivt medborgerskab og stærke familier. 

Med udgangspunkt i et erfaret problemkompleks mellem minoritetsgrupper og system (fagpersoner, institutioner mf.), hvor relationen ofte er præget af fordomme, manglende tillid og viden om hinandens ressourcer, kompetencer og begrundelser for handlinger og holdninger, inddrager vi gennem faciliterede dialogmøder, de forskellige parters stemmer i en konkret sag, opkvalificerer eksisterende viden med inddragelse af fagpersoner, samt finder løsninger i fællesskab. 

Lige nu tilbyder vi workshopbaseret undervisning til lærere, pædagoger og ledelse i træning af selv af kunne facilitere dialogmøder. 

Derudover tilbyder vi et workshopbaseret dialogmøde mellem for eksempel pædagoger, lærere, ledelse, bestyrelsesmedlemmer, elevråd og forældre. Denne workshop vedrører træning af øget bevidsthed om blinde vinkler og handlemuligheder i relation til forebyggelse af racisme og diskrimination i skolen.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Social og faglig motivation og trivsel, fordi deres lærere, pædagoger, skolebestyrelsesmedlemmer, skoleledelsen og forældre gennem vores undervisning har fået øget bevidsthed om blinde vinkler, nye perspektiver på egen praksis, styrket samarbejde og dialogværktøjer relateret til arbejdet med inklusion af alle elever, konflikthåndtering og forebyggelse af racisme og diskrimination.

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Abdirashid/Adeel
+4521362936/20476888