Kulturskolen Skanderborg

Kulturskolen Skanderborg

Vores sted

Kulturskolen Skanderborg har fornøjelsen af at kunne tilbyde alle kommunens børn og unge kulturelle oplevelser af høj professionel og kunstnerisk karakter. Vores mål er at bygge bro mellem kultur og læring, og understøtte den pædagogiske værdi i mødet med både musik, dans, natur, film og teater, som en integreret del af alle børn og unges hverdag i Skanderborg Kommune. Den professionelle kulturelle oplevelse samt børnenes deltagelse og selvstændige refleksion skaber grobund for børnenes fortløbende dannelse og stimulerer deres kreative potentiale. 

MUSIK, TEATER, DANS OG KUNST! Kulturskolen Skanderborg har et stærkt samarbejde med kommunens dagsinstitutioner og skoler om kulturundervisning. 

I samarbejde med Skanderborg Kommunes biblioteker og Museum Skanderborg har vi lavet et Kulturkatalog over tilbud i Åben Skole i Skanderborg Kommune. Du finder Kulturkataloget 2023/2024 her Der er et nyt katalog på vej til sæson 2024/2025. 

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Kulturskolens undervisere er alle højt kvalificerede, og mange er selv udøvende kunstnere. Undervisningen foregår på Kulturskolen i Skanderborg, i daginstitutioner og rundt omkring på kommunes skoler. 

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Kulturskolen er Skanderborg kommunes tilbud om en kreativ fritid til borgere i alle aldre og især børn og unge i alderen 0-25 år. Drømmer du om at lære at spille et instrument, lære nye maleteknikker, udvikle dit musikalske talent eller vil du bare føle glæden ved at udtrykke dig kreativt sammen med andre? Så er Kulturskolen det oplagte tilbud til dig. Her kan du få undervisning i musik, dans, billedkunst, drama og en lang række andre kreative fag i et miljø med fokus på glæde og fællesskaber.

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

87942863

Kontakt:

Tina Quottrup
87942863