Dansk Retursystem

Dansk Retursystem

Vores sted

Kom på besøg på vores topmoderne fabrik i Høje Taastrup hvor alle tomme flasker og dåser fra bl.a. butikkernes flaskeautomater transporteres hen og sorteres før de sendes til genanvendelse, så der der kan produceres nye flasker og dåser.    

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Hos os vil du og din klasse opdage, hvad der sker med de flasker og dåser, som I panter. Vores skræddersyede program er designet til grundskoleelever fra 4. -9. klasse og vil guide jer gennem alle trinene i genanvendelsen. I får mulighed for at udforske processerne på vores fabrik og se, hvordan flasker og dåser bliver indsamlet og sorteret, før de sendes til genanvendelse.

Under skolebesøget, som varer ca. to en halv time, lærer eleverne om de utrolige fordele, der er ved at genbruge og genanvende. De bliver inspireret og får forståelse for, hvordan de bidrager til en bæredygtig fremtid gennem leg og i dialog med vores guider, der forklarer jer alt om processerne og svarer på spørgsmål.

Oplev det hele på nært hold! Tilmeld din klasse til en spændende besøgsdag, hvor I ikke bare lærer om os, men også bliver begejstrede for genbrug og genanvendelse. Tjek kalenderen på Dansk Retursystems side og indsend tilmeldingsformularen.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

At blive verdensmestre i genbrug og genavendelse og blive klogere på alle fordelene der netop er ved at genbruge og genavende.  

På vores besøgsgang tages eleverne igennem alle vores processer i genanvendelsen via sjove spil og øvelser, som er udviklet i samarbejde med Experimentarium.