Aarhus Jazz Orchestra

Aarhus Jazz Orchestra

Vores sted

Aarhus Jazz Orchestra er et orkester, der med 17 mand på scenen garanterer en stor oplevelse for publikum i alle aldre.

I over 40 år har det internationalt anerkendte bigband spillet med et væld af danske og udenlandske superstjerner. Med eminente musikere - trompeter, trækbasuner og saxofoner i front, tager Aarhus Jazz Orchestra publikum med på en spændende rejse med jazzet stemning, der altid sætter positive spor i lytteren.

Aarhus Jazz Orchestra spiller mere end 80 koncerter årligt. Samtlige koncerter rummer pædagogisk indhold, og en stor del er direkte målrettet skolebrug.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Når eleverne deltager i Skolekoncert-forløbet, får de lov at deltage aktivt og prøve kræfter med musikgenrer, der adskiller sig fra meget af det, de er vant til i dagligdagen. Børnene oplever suset af at synge sammen med andre, og de mærker på egen krop, hvad det vil sige at øve sig på noget for så pludselig at se det blive til noget stort og spændende - og så endda sammen med en masse andre. Sammen med kendskabet til den professionelle musikbranche og instrumenter, som de færreste oplever på helt tæt hold, styrker Skolekoncert-forløbet fællesskabet og sammenholdet i og på tværs af klasserne.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Eleverne inddrages i en vidunderlig verden af jazz, latin, funk og blues - genrer, som er delvist ukendt for mange skolebørn. Børnene lærer om, hvad et bigband er, hvilke instrumenter et bigband består af, og hvad det skal sige at være musiker i sådan et orkester. Forløbet skaber et motiverende og inspirerende læringsrum for børnene, der på en sjov og spændende måde udfordrer kreativiteten og introducerer dem for spændende musikgenrer. I de vante rammer får de muligheden for at udforske musikken, styrke fællesskabet og skabe noget stort i samarbejde med deres kammerater og med professionelle musikere.

Undervisningstilbud Aarhus Jazz Orchestra Skoletjenesten
Aarhus Jazz Orchestra - Skoletjenesten
©

Aarhus Jazz Orchestra

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

30240662

Kontakt:

Mathilde Smedegaard
+45 22 88 55 58
Yderligere information:

Bestilling af undervisningstilbud

kl. 10 - 14