Bornholms Kunstmuseum

Bornholms Kunstmuseum

Vores sted

Bornholms Kunstmuseum ligger cirka seks kilometer nord for Gudhjem i et af Danmarks mest spektakulære landskaber. Og med et areal på 4000 kvadratmeter fordelt på tre niveauer følger museet terrænets naturlige fald mod klippekysten. I gamle dage valfartede folk til området på grund af Helligdomskilden, som blev tillagt en helbredende kraft. I dag symboliserer den oplevelser, rekreation og åndelig udvikling. Og kilden løber nu i en vandkunst gennem hele museumsbygningen, inden den ledes ud i Østersøen gennem en lille ønskebrønd. På den måde er arkitekturen, der regnes for en af Nordens perler, i sig selv en kunstnerisk oplevelse med sine smukke, lyse rum.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Kunstmuseets skoletilbud er tilpasset de enkelte klassetrin efter Emumålene 2014. Vi prøver så vidt muligt at imødekomme særlige forespørgsler om at tilpasse vores forløb specifikke trinmål, så de bliver et godt supplement til den daglige skoleundervisning.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Vi tilbyder spændende skolefaglige forløb, der henvender sig børn og unge på forskellige alderstrin. Vi vægter den gode historie i og omkring vores kunstværker, fortællingen som nøgle til forståelse af for-nu og fremtid. Vi tilbyder bla. en basis-rundvisning, der for lejrskoler og novicer på kunstmuseet giver et virkeligt godt view ud over den Bornholmske Kunsthistorie. Dertil har vi flere spændende særligt vinklede forløb, der kan bookes af lokale skoler eller lejrskoler der vil "noget særligt".

Skoletjenesten undervisningstilbud Bornholms Kunstmuseum

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

56 48 43 86

Kontakt:

56 48 43 86
Yderligere information:

Mandag - fredag. Gerne mellem 10-14

Pris:

25 kr. pr. elev, min. 600 kr. pr. forløb