Mind Factory by Ecco

Robotten rydder op

Eleverne lærer i denne workshop at designe og programmere sorteringsløsninger for affaldsrobotter. De arbejder i en designproces med at komme fra idé til prototype på en løsning.

Eleverne får en introduktion til robotter og deres betydning på arbejdspladser med udgangspunkt i Tønder Forsyning. Introduktionen har også fokus på uddannelser og jobs med programmering og robotter.

Herefter lærer eleverne husets robotter at kende og får idéer til at løse forskellige udfordringer med at sortere affald. De programmerer og bygger løsningerne med robotterne i en kombination med analoge materialer.

Kompetenceområder: Eleverne træner deres indlevelse og deres evne til at få idéer. De får en forståelse for de grundlæggende principper for programmering og afprøver i en kreativ designproces at udvikle enkle teknologiske løsninger på udfordringer fra hverdagen.

Forløbet kan som udgangspunkt kun bookes i uge 2, 3 eller 4 2024.

Robotterne på fabrikken

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
4 timer
Pris:
Gratis
Yderligere priser:
Workshoppen er gratis for kommunale folkeskoler i Tønder Kommune. Pris for andre skoler er 2950 ekskl. moms.
Max deltagere:
28 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
6., 7.
Kompetenceområde:
Natur/teknologi - Kommunikation, Natur/teknologi - Modellering, Natur/teknologi - Undersøgelse, Natur/teknologi - Perspektivering, Uddannelse og job - Fra uddannelse til job
Fag:
Fysik/kemi, Innovation og entreprenørskab, Natur/teknologi, Uddannelse og job
Læringsmål:
Detaljeret oversigt over læringsmål samt praktiske oplysninger tilsendes før besøget.